Programmeerbare mixdrankjes dispenser

Vul de poll in indien u mogelijk geintereseerd bent.

Introductie:

Klaar met alle mixdrankjes te moeten inschenken? Klaar met altijd een mixdrankje te krijgen dat veel te slap of veel te sterk is? Klaar met  de helft van de fles volgende dag van de vloer te moeten boenen en dus ook dubbel zoveel te moeten betalen. Liever altijd de perfecte mengverhouding en veel minder verspilling. 

Om deze redenen wil LonKanon een programmeerbare mixdrankjes dispenser introduceren. Zet aan de achterkant van het apparaat een aantal glazen en/of plasticen flessen met drank. Programmeer ooit een keer welke verhouding het lekkerste is. Zet een glas of beker in het apparaat. Selecteer het gewilde drankje. Wacht een aantal seconden. Voila het drankje zoals die ooit is ingeprogrameerd.  

Aanleiding:

Door het stoppen met produceren van LonKanonnen, zal LonKanon praktisch ophouden met bestaan, dit is niet een doel op zich. Om mogelijk toch in bedrijf te kunnen blijven is een ander product noodzakelijk. De programmeerbare mixdrankjes dispenser zou de toekomst van LonKanon kunnen zijn. Het is corona-proof en ligt al een tijd op de agenda. Bij deze is dit dus een mooi moment om te kijken of er interesse in het product is. En dus of deze zal ontwikkeld worden in de aankomende tijd. 

LonKanon gelooft in kwaliteit en eerlijke prijzen. Een lagere prijs betekent minder extra's en jammer genoeg vaak ook mindere kwaliteit. Help LonKanon de juiste ontwerp keuzes te maken door deze poll in te vullen. 

Wat zou u maximaal besteden aan een apparaat met deze mogelijkheid.

Bekijk resultaten

Bouwpakket om de prijs te drukken

Bekijk resultaten

Interface mogelijkheden:

Standaard interface

Bekijk resultaten

Drankjes programmeer interface

Bekijk resultaten

Belangrijkste ontwerp nadruk:

Aantal verschillende flessen, let op meer flessen zal duurder zijn

Bekijk resultaten

Belangrijkste eigenschap

Bekijk resultaten

Mogelijke extra's

Profiel optie voor persoonlijke meng verhoudingen en mogelijk delen van recepten

Bekijk resultaten

Automatische beker dispenser

Bekijk resultaten

Schudden en roeren

Bekijk resultaten

Ontwikking op een ander manier steunen of versnellen:

Extra wensen:

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.